GEÇMİŞ DUYURULAR ARŞİVİ

FULBRIGHT Doktora ve Yüksek Lisans Bursları

***********************************************************************************************************************

BEÜ Sürekli Eğitim Merkezi etkinlikleri kapsamında, “Deney Hayvanları Kullanımı İle İlgili Eğitim Sertifikası Kursu” açılması planlanmaktadır.

Bilgi için => https://sem.beun.edu.tr/

UZEM (Uzaktan Eğitim) ile yürütülen dersler ilgili sık sorulan sorular !

Atatürk İlkeleri İnkılap Tarihi I ve Türk Dili I derslerinin “Yüz Yüze Ofis Danışmanlık Saatleri” için linklerine tıklayınız. Yabancı Dil I (YDL183-YDL185) derslerinin yüz yüze ofis danışmanlıkları her Perşembe günü 15:00-17:00 saatleri arasında İncirharmanı Kampüsü/Yabancı Diller Yüksekokulu C-Blok Modern Diller Bölümü Ofisinde yapılacaktır.

Avrupa Üniversiteler Birliği (EUA) ve Kurumsal Değerlendirme Programı (IEP)  hakkında bilgilendirme

Kariyer Merkezi web sitesi hizmete girdi. Merkezde CV hazırlamanızda ve iş başvurusu mülakat sürecinde dikkat etmeniz gerekenler konusunda danışmanlık hizmetleri de verilmektedir. Danışmanlık hizmetlerinden yararlanmak için Sezai Karakoç Kültür Merkezindeki ofisinden veya telefonla randevu alabilirsiniz. Ayrıca, Staja başlamadan, CV’nizi yazmadan ve iş görüşmelerine gitmeden önce web sitesindeki dosyaları incelemenizi, iş ve staj ilanlarının yer aldığı linkleri takip etmenizi öneririz.

15 Şubat 2016 tarihinden itibaren Üniversitemizce hazırlanan ve ücretsiz olarak öğrencilerimize verilen KİMLİK KARTLARINA, yemek otomasyon sisteminden BAKİYE yükletenlere yemek servisi yapılacaktır.

Üniversitemiz öğrencilerinin öğrenci belgesi, transkript, disiplin kaydı durum belgesi ile geçici mezuniyet belgesini online talep edebilecekleri “Belge İstek Yönetimi” modülü Ekampüs üzerinden kullanıma açılmıştır. E-kampüs kullanım yetkisi olan tüm öğrenci işleri personeli “Öğrenci İşleri” menüsü altındaki“Belge İstek Yönetimi” butonuna tıklayarak ya da https://apps.beun.edu.tr/BelgeIstek linkinden yönetim sayfasına ulaşıp işlem yapabilirler. Belge İstek Yönetimi sayfasından çıktı alınabilmesi için e-kampüs oturumunun aktif olması gerekmektedir.

Bilindiği üzere, öğrencilerimiz danışmanlarının onayıyla, kendi bölümleri dahil üniversitemizin herhangi bölümünce açılmış alan dışı serbest seçmeli derslerden 3., 4., 7. ve 8. yarıyılda, 1’er ders almak zorundadırlar.Bu serbest seçmeli derslerden bir tanesi SSP900 SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ dersi olmak zorundadır.
SSP900 SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ dersini 4. yarıyılda almayı UNUTMAYINIZ!

DİKKAT !

Türk Dili I – II,  YDL I – II,   Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I – II dersleri “Uzaktan Eğitim (UZEM) ” yolu ile alınacaktır. Öğrenciler derslerle ilgili tüm bilgi, veri ve uygulamalara (derslere ait slaytlara, videolara ve konu sonu testleri gibi etkileşimli materyallere vb.) https:/ue.beun.edu.tr adresinden e kampüs şifreleri ile giriş yaparak erişebileceklerdir. Bu derslerle ilgili duyurular https://uzem.beun.edu.tr web sitesi üzerinden ayrıca yapılacaktır. Uzaktan eğitim sistemi için sık sorulan sorular ve cevaplarına bu adresten ulaşılabilir. Detaylı bilgi için buraya tıklayarak bilgilendirme dökümanına erişebilirsiniz.

Orta Öğretim Alan Öğretmenliği pedagojik formasyon eğitimi için başvurularınızı  bölüm sekreterliğine aşağıda linki verilen dilekçeyi doldurarak yapabilirsiniz.
=> Konu ile ilgili detaylı bilgi
=> DİLEKÇE

Seminerler, eğitici sunumlar ve açık eğitim materyalleri => ibiology.org

Massachusetts Institute of Technology’nin açık ders materyallerine bu linkten ulaşabilirsiniz !